Nintendo mukana tapahtumassa!

Nintendon Suomen jakelija Oy Bergsala AB osallistuu Vaasa Game Days -tapahtumaan tuomalla pelattavaksi Nintendon uusimman pelikonsolin, Wii U:n sekä sellaiset huippupelit kuten Splatoon, Super Smash Bros. for Wii U ja Mario Kart 8.


Osallistu Wii U -turnaukseen ja voita hieno Super Mario -kassi!

Tule ja testaa pelitaitosi yhdessä kaveriesi kanssa kolmella Wii U -pelipisteellä. Paikan päällä voit osallistua myös Nintendo-peliturnaukseen, joissa parhaimmat pelaajat palkitaan upeilla Super Mario Bros. 30th Anniversary -kasseilla. Tervetuloa pelaamaan ja kisaamaan!

Splatoon

Tuo väriä elämään tässä mukaansatempaavassa kolmannen persoonan räiskintäpelissä! Pelaat Inkling-olennolla, joka voi käyttää sekä ihmisen että mustekalan kykyjä ja tehtävänäsi on peittää vastustajasi alue kokonaan omalla musteellasi. Pelaa joukkueessa, neljä vs. neljä -periaatteella verkossa tai pelaa yksin. Splatoon on erittäin värikäs ja kaoottinen peli. Täydellinen verkkopeli, josta voit nauttia ystäviesi kanssa! Lue lisää pelistä ja katso video.

Super Smash Bros. for Wii U

Haluatko nähdä Marion kohtaavan Pikachun, PAC-MANin, Mega Manin ja muut tutut videopelihahmot ensimmäistä kertaa samassa pelissä? Sitten tämä peli on sinua varten! Jos olet pelannut jotakin Super Smash Bros. -peliä aikaisemmin, niin tiedät mikä sinua odottaa! Super Smash Bros. for Wii U on vauhdikas taistelupeli, joka sisältää uskomattoman paljon valintamahdollisuuksia, tuttuja hahmoja, näyttäviä aseita ja haasteita. Pelaa paikallisesti ystäviesi kanssa tai taistele verkossa. Aloita taistelut nyt! Lue lisää pelistä ja katso video.

Mario Kart 8

Koe vauhtia ja moninpelaamisen riemua Wii U:lla! Mario Kart 8 on tähän asti ylivertaisin Mario Kart -peli. Tunnistat paljon lisäesineitä, hahmoja ja ratoja aikaisemmista Mario Kart -sarjan peleistä. Mario Kart 8 tarjoaa tämän lisäksi useita uusia ratoja, hahmoja ja lisäesineitä. Ensimmäistä kertaa voit esimerkiksi pelata Mario Kart peliä uskomattoman kauniilla HD-grafiikalla. Autot ja moottoripyörät ovat sen lisäksi saaneet uuden ominaisuuden, antigravitaation, jonka avulla löydät uusia reittejä seinistä tai katosta. Haasta verkkomoninpeliin 11 muuta pelaajaa eri puolelta maailmaa. Peli, josta voit nauttia yksinpelinä tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa, aloittelijan on helppo ymmärtää peliä ja samalla peli tarjoaa kuitenkin todellisia haasteita pelaajalle, joka haluaa olla nopein! Lue lisää pelistä ja katso video.

 

Lisätietoja Wii U -pelikonsolista sekä lisätietoja tarvikkeista ja peleistä.


Nintendo

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendo valmistaa ja markkinoi Wii U™ ja Wii™ -pelikonsoleitaan sekä Nintendo 3DS™ ja Nintendo DS™ -käsikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä kyseisille laitteille. Nintendon videopelejä on vuodesta 1983 lähtien myyty maailmanlaajuisesti yli 4,3 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 680 miljoonaa kappaletta. Yhtiö on luonut lukuisia peliteollisuuden ikoneita, kuten Mario™ ja Donkey Kong™, sekä julkaissut menestyksekkäitä pelisarjoja, kuten Metroid™, The Legend of Zelda™ ja Pokémon™. Nintendon tunnetuimmat kotikonsolit ovat Super NES™, Nintendo 64™, Nintendo GameCube™ ja pelaamisen mullistanut Wii-pelilaite sekä käsikonsolit Game Boy™, Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo DSi™, Nintendo DSi™ XL sekä Nintendo 3DS™.

Nintendon Suomen edustuksesta vastaa Oy Bergsala AB.

 

Lisätietoa

Teemu Närvä, Tiedotuspäällikkö, Vaasan Energiainstituutti, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@vei.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi