Vaasa Game Days 2016

Toinen Vaasa Game Days (VGD) -tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla keskiviikkona ja torstaina 23.-24.11.2016.


Mikä on VGD

VGD on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä tapahtuma: peleistä ja pelialasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan alan toimijoihin ja heidän pelitarjontaan henkilökohtaisesti. Esillä ovat konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä, mutta myös videopeliautomaatit, lautapelit sekä sarjakuvat. 

Tapahtumassa yritykset esittäytyvät ständeillään esimerkiksi peliuutuuksien tai muiden tuotteiden kautta. Tarjolla on lisäksi mm. asiantuntijoiden puheenvuoroista koostuva seminaari, peliturnauksia sekä workshop -työskentelyä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki pelaamisesta kiinnostuneet. Sisäänpääsy on maksuton.

Missä VGD järjestetään

Tapahtuma järjestetään Vaasan yliopistolla sijaitsevassa Fabriikki -rakennuksessa, jossa sijaitsevat pelialan toimijoiden ständit sekä muut tapahtumaan liityvät toiminnot, kuten retropelialue ja pelialan asiantuntijoiden puheenvuoroja tarjoava seminaarisali.

Järjestäjät

VGD:n järjestävät Levón-instituutti, West Coast Startup -kasvuyrittäjyyshautomo, Retropelikerho Pelikasetti ja IGDA Finland Vaasa Hub yhdessä Vaasan yliopiston viestintätieteiden oppiaineen kanssa. VGD:n pääyhteistyökumppanit ovat Beijing Fortune High Co., Ltd (yksinoikeutettu sponsori Aasiasta); sanomalehti Pohjalainen ja VASEK.

Tapahtuman alustava aikataulu

Keskiviikko 23.11.2016

12:00 - 19:00 Retropelialue, Arcade -halli, näytteilleasettajien ständit ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.

Keskiviikkona järjestetään lisäksi avoin seminaari sekä peliturnauksia, joiden aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Torstai 24.11.2016

12:00 – 19:00 Retropelialue, Arcade-halli, näytteilleasettajaien ständit ja muu tapahtumatarjonta avoinna Fabriikin 1. kerroksessa.

Torstaina järjestetään lisäksi Workshop -työskentelyä sekä peliturnauksia, joiden aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi