Tulevaisuuden ala – tulevaisuuden yrittäjät

VASEKista tulee Vaasan yliopistolla 23.–24.11.2016 järjestettävän Vaasa Game Days -tapahtuman kolmas pääyhteistyökumppani. 


VASEK tukemassa kehittyvää alueen peliklusteria

Senior Business Advisor Lasse Pohjala odottaa tapaavansa VGD:ssa tulevaisuuden ammattilaisia ja yrittäjiä:

– Seudun peliklusteri on jo nyt kasvussa. Korkeakoulukaupungissa ei ole pulaa osaajista ja tulevista ammattilaisista. Pelialalla, samoin kuin monella muullakin alalla, yrittäjyys saa alkunsa harrastuksesta ja muuttuu myöhemmin elinkeinoksi, Pohjala toteaa.

VASEK on paikalla tarjoamassa neuvoja yrittäjyyden alkutaipaleelle. VASEKin osana toimiva Uusyrityskeskus Startia tukee alkavia yrityksiä maksutta ja luottamuksella. Uusyrityskeskuksen tavoitteena on synnyttää seudulle elinvoimaisia yrityksiä.

– Kun yritys on toiminnassa ja kehittyy ja kasvaa, VASEK on tukena. Meihin kannattaa olla yhteydessä, kun on pohtimassa yrityksen perustamista tai kun on aika palkata työvoimaa tai suuntautua vaikka kansainvälisille markkinoille, Pohjala muistuttaa. Lue alkuperäinen uutinen.

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

on syksyllä 2003 toimintansa aloittanut seitsemän kunnan omistama seudullinen kehittämisyhtiö. Vaasa, Mustasaari, Maalahti, Laihia, Isokyrö, Korsnäs ja Vöyri ovat tiiviisti mukana vahvistamassa Vaasan seudun asemaa kilpailukykyisenä alueena.

VASEKin tehtävät ovat

  • seudullisen elinkeinoneuvonnan koordinointi ja toimialakohtaisten yrityspalvelujen tuottaminen,
  • seudulliset elinkeinoihin ja yrittämiseen liittyvät kehityshankkeet ja
  • seudun markkinointi.

Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän sekä koulutuksen ja tutkimuksen kanssa ja kokoaa eri toimijoita yhteiseen keskusteluun ja toimintaan seudun kilpailukyvyn edistämiseksi.

Lisätietoa

Lasse Pohjala, Senior Business Advisor, VASEK, 0400 629 388, etunimi.sukunimi@vasek.fi