Brotherhood of Evil Ice Hockey Championship

Vaasan yliopistolla 2.11. pidettävän The Energy Day -tapahtuman yhteydessä järjestetään Brotherhood of Evil Ice Hockey Championship -turnaus.  Se pelataan Wayne Gretzky 3D Hockey -laitteella ja parhaat joukkueet palkitaan. Kaikki VGD:sta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan.


Mikä on The Energy Day

Vaasa Energiainstituutti järjestää The Energy Day (TED) -tapahtuman yhdeksännen kerran Vaasan yliopistolla keskiviikkona 2.11.2016 kello 10:00 - 15:00. Tapahtuma pidetään ravintola Mathildan ja tiedekirjasto Tritonian aulatiloissa, missä osallistujat esittäytyvät omilla osastoillaan. Tritonian auditorio Nississä pidetään lyhyet yritysesittelyt.

TED järjestetään vuosittain ja se on energia-alan yritysten sekä organisaatioiden ja Vaasan korkeakouluopiskelijoiden kohtaamispaikka. Tapahtumassa on mukana monia toimijoita, jotka voivat tarjota erinomaisia mahdollisuuksia lopputöiden, gradujen tai tulevaisuuden työpaikkojen suhteen. TED on alueen suurin akateemisille opiskelijoille järjestettävä rekrytointitapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sinne ovat tietenkin tervetulleita kaikki alasta kiinnostuneet.

Tapahtuman sivuille pääsee klikkaamalla tästä.

Tapaa VGD:n järjestäjät

TED käynnistää tämän vuoden VGD:n markkinoinnin, joten kaikki tapahtuman järjestäjät ovat paikalla. Löydät meidät ständeiltä 31-35, jotka sijaitsevat Tervahovi-rakennuksessa lähellä auditorio Wolffia. Tule tapaamaan meitä ja pelaa jääkiekkoa samalla. 

Ohjeet kuinka pääset tapahtumapaikalle.

And we're ready for the face off

Pelaamaan pääsee ständillä numero 36, joka sijaitsee auditorio Wolffin välittömässä läheisyydessä Tervahovi-rakennuksessa. Turnaus alkaa kello 12:00 ja rekisteröityminen sekä harjoittelukierros kello 10:00. Mukaan otetaan enintään 16 kpl 2 hengen joukkuetta. Jos ilmoittautuneita on enemmän, järjestetään karsintakierros, jossa on rajallinen määrä paikkoja. Etusijalla ovat aikaisemmin ilmoittautuneet sekä viime vuoden mestarit. 

Turnauksen säännöt ovat yksinkertaiset: voitolla jatkoon ja häviöstä ulos. Mahdollisessa tasatilanteessa pelataan jatkoaikoja, kunnes voittaja on selvillä. Epäselvissä tilanteissa tuomarin sana on laki, josta ei voi valittaa. Parhaat joukkueet saavat mielettömän hienot palkinnot! Tarkemmat tiedot turnauksesta paikan päällä.

 

Kuvat: turnauksessa käytettävä arcade kabinetti ja pelin alkuperäinen mainos

Ilmoittautuminen

Vain kahden hengen joukkueet voivat ilmoittautua mukaan. Yksittäinen henkilö ei voi ilmoittautua, vaan joukkuekaveri on oltava mukana. Paikalta löytyy todennäköisesti muitakin yksinäisiä susia, joten pelikaveria etsimään tapahtumaan, jos turnaus kiinnostaa etkä saa joukkuetta kasaan etukäteen.

Turnaukseen voi rekisteröityä joko tapahtumassa kello 10:00 - 12:00 tai etukäteen lähettämällä molempien jäsenten nimet ja puhelinnumerot sähköpostilla osoitteeseen teemu.narva@uva.fi.

Turnauksen järjestävät Retropelikerho Pelikasetti ja Vaasan Energiainstituutti.

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi