VGD:n pääyhteistyökumppanit vuodelle 2017 julkistettu

Vuoden 2017 pääyhteistyökumppanit ovat Beijing Fortune High Intellectual Property Co. Ltd (yksinoikeutettu VGD:n sponsori Aasiasta), Multitronic, Pohjalainen ja VASEK.


Multitronic uutena tulokkaana mukaan

Kaikki vuoden 2016 pääyhteistyökumppanit jatkavat yhteistyötä VGD:n kanssa ja Multitronic liittyy joukkoon neljäntenä. Nämä neljä kumppania muodostavat omien osaamisalojensa kautta hyvin monipuolisen ja kattavan ryhmän, joiden kanssa voimme tehdä yhteistyötä. Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että nämä toimijat halusivat olla mukana tukemassa tapahtumaa.

     
Yksinoikeutettu
sponsori Aasiasta
           

Pääyhteistyökumppanien lyhyet kuvaukset

 

Beijing Fortune High Intellectual Property Co. Ltd

Innovaatiot, käytännönläheisyys ja yhteistyö

Beijing Fortune High Intellectual Property Co. Ltd (yksinoikeutettu VGD:n sponsori Aasiasta) on perustettu vuonna 2007. Yritys on kasvanut tunnetuksi asiantuntijaorganisaatioksi kiinalaisten ja suomalaisten yritysten välisiin tekijänoikeuskysymyksiin ja yhteistyöhön liittyen. Fortune High tarjoaa myös erinomaiset edellytykset yritysten pitkäaikaisen strategian ja kehityksen tukemiseen.

Fortune High:n asiakkaisiin kuuluu yrityksiä monilta eri toimialoilta, kuten ICT, cleantech ja opetus. Pelialalta asiakkaisiin kuuluvat mm. kiinalaiset Youku ja Never Quit.

Autamme asiakkaitamme mm. seuraaviin liiketoiminnan osa-alueisiin liittyen:

  • Räätälöidyt palvelut, jotka tukevat asiakkaidemme immateriaalioikeusstrategian luomista
  • Immateriaalioikeuksien hallinta ja hoitaminen asiakkaidemme toimeksiannon mukaan
  • Asiakassuhteiden rakentaminen Kiinan ja Euroopan välillä (eurooppalaisen tietotaidon ja kiinalaisen pääoman yhdistäminen)

Multitronic

Multitronic on yksi Suomen suurimmista IT-alan verkkokaupoista. Satojen tuhansien tuotteiden valikoimastamme löydät kaiken tietokoneista, näytöistä ja kuulokkeista uuteen akkuun, kannettavan tietokoneesi varaosia tai se puuttuva erikoisruuvi. Multitronic-myymälät sijaitsevat Vaasassa, Pietarsaaressa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Ahvenanmaalla. Toinen ketjumme iTronic on Apple-tuotteiden asiantuntijoita.

Multitronic tarjoaa myös laajan valikoiman pelituotteita osoitteessa www.multitronic.fi/gaming.

Pohjalainen

Sanomalehti Pohjalainen kertoo uutiset, ilmiöt, näkemykset ja ajankohtaiset tapahtumat Pohjanmaalta - tunti tunnilta, päivä päivältä. Paikallisten ja valtakunnallisten uutisten lisäksi Pohjalainen tarjoaa monipuolisen kattauksen uutisia ja tarinoita maailmalta. Pohjalainen.fi:stä löytyy kiinnostavaa lisäsisältöä, josta pääset nauttimaan klikkaamalla itsesi sinne.

VASEK

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on syksyllä 2003 toimintansa aloittanut seitsemän kunnan omistama seudullinen kehittämisyhtiö. Vaasa, Mustasaari, Maalahti, Laihia, Isokyrö, Korsnäs ja Vöyri ovat tiiviisti mukana vahvistamassa Vaasan seudun asemaa kilpailukykyisenä alueena.

VASEKin tehtävät ovat:

  • Seudullisen elinkeinoneuvonnan koordinointi ja toimialakohtaisten yrityspalvelujen tuottaminen,
  • seudulliset elinkeinoihin ja yrittämiseen liittyvät kehityshankkeet ja
  • seudun markkinointi.

Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän sekä koulutuksen ja tutkimuksen kanssa ja kokoaa eri toimijoita yhteiseen keskusteluun ja toimintaan seudun kilpailukyvyn edistämiseksi.

 

Lisätietoa

Teemu Närvä, Projektipäällikkö, Levón-instituutti, Vaasan yliopisto, 0400 817 006, etunimi.sukunimi@uva.fi
Olli Raatikainen, yliopisto-opettaja, Vaasan yliopisto, 029 449 8404, etunimi.sukunimi@uva.fi